tirsdag 24. mars 2009

Vårtegn...

Ett sikkert vårtegn her i huset, er når det er på tide å dra frem alle småskoene/joggeskoene, for å foreta en statusoppdatering på hvilke par som får lov til å bli med oss videre!


Det var en del par som kjempet om plassen, og som svært gjerne kunne tenke seg en sommer til på små barneføtter! Dessverre er det slik at noen av skoene var blitt for små..eller føttene for store- alt ettersom..

Etter endt prøving ser vi at eldste jenta definitivt trenger nye vårsko - det var ikke mange par som passet på de føttene. Jeg blir like forundret hver vår og høst, over at ungene øker skostørrelsen med 1-2 str i året!


Minste jenta har litt å velge mellom - siden hun kan arve en del av Tuva sine gamle sko, men det blir vel ett par nye sko på henne også. Lurer på om hun er over rosa blinkesko perioden nå?

Som dere ser var det kun opptelling av barnesko - for vi voksne er jo heldigvis ganske stabile i skostørrelsen - så vi må finne andre årsaker til å fornye sko sortimentet vårt. Heldigvis er ikke det så vanskelig....



Ett annet sikkert vårtegn er når nesa og øynene renner og man føler seg konstant forkjølet! Ja - jeg snakker om pollen sesongen. Den har allerede fått sitt fulle inntog og undertegnede har allerede gått en uke på alle remedier som finnes!! Så sånn sett er våren ikke min favoritt årstid!
. . .
Atsjoooo......ha en fin dag!

9 kommentarer:

Jannicke sa...

Hei på deg,
nå ser det ut som at problemet ditt er over : Du er allerede oppdatert :o).
Så koselige skobilder!!
Barnetær og barnesko tar seg rett og slett godt ut på bilder!
Kan vel ikke si det samme om voksen-tær, haha...
Fin dag videre,
jeg må på jobb nå :(.

mi-rachel sa...

jippi..du er oppdatert igjen.
håper det vedvarer.
så herlig vårtegnbilder du viser.
så god følelse å få joggesko på beina!!

Frøken Lykkelig sa...

Ja herlig med de småskoene som blir så altfor fort for små!!
Hadde problem i går ettermiddag da vi fikk vite at ungene skulle i fotballhallen og måtte ha med seg joggesko... men alle våre var for små!!! Så jeg måtte ha ringerunde til naboene ..... he he... så her blir det innkjøp av småsko i dag :-)) Våren er herlig til tross for kløende øyne og konstant nysing;-)

Smineset sa...

Vår? Her er det fortsatt full vinter. Huff... Pollen... Har helt glemt hva det er... hihi

Rommet til Maja ble nydelig!!! Helt utrolig flott. Jeg tenker hun er fornøyd :-)

Vår lille tre-åring takker så masse for gavene til bursdagen. Det ble en flott dag, men han skjønner ikke helt at det er over...

Var for øvrig på UL i dag, men han greide ikke å se kjønn, så vi må nok smøre oss med tålmodighet....


Hils alle! ;-)

Mjuka sa...

Ja visst är det ett vårtecken!! Ha en fin kväll!
kram Malin

Guttemamma sa...

Du har iallefall orden i sko-sakene...må se over en dag jeg og, venter som regel med å kjøpe joggesko til snøen har gått og da er utvalget deretter i buikken...

Sivs hus sa...

Hei, takk for hyggelig hilsen. så herlige skobilder - yes nå kommer snart våren. klem Siv

Englefryd sa...

Så deilig å finne frem vårskoene, de små maser litt her i huset også om å få gå i joggesko. Men desverre så er det kommet masse snø igjen her:-(
Men snart...

Stjärnor & Champagne sa...

Det ser verkligen ut som vårtecken hos er...Hm själv sitter jag ju i 1 meter snö, hihi...

kramkram Anne