mandag 9. januar 2012

Nytt år - ny giv!


GODT NYTTÅR alle sammen!

Januar er allerede godt i gang, og selv om januar i utgangspunktet er en litt seig måned, så er det noe herlig forfriskende med tanken på ett helt nytt år med mange muligheter ligger foran oss!
(og for ikke å glemme det viktigste - vi går mot lysere tider!!!)

Her i huset har vi hatt en pause hva angår oppussing i hele desember ( den måneden var travel nok i seg selv). Absolutt alt ble satt på hold - og det har sett ut som vi brått forlot åstedet....med "halveise" foringer i vinduet, delvis malte lister etc etc....

Men så langt ser det ut som det var positivt med en pause, for nå har vi plutselig fått  ny giv til å fortsette arbeidet! Så langt har vi fått foringer og lister på flere vinduer og dører, kommet igang med grunning, ryddet loftet, kjørt vekk 4 lass med søppel, samt ferdigstilt noe kledning utendørs!

Planene for året er mange både ute og inne og vi gleder oss til fortsettelsen!

Har du noen kjekke planer for 2012?

5 kommentarer:

Mette W. Sørensen sa...

Super hyggelig blog og flot hus i har.
Ja det bliver dejligt med en lysere tid:-)
Jeg er færdig uddannet pædagog i denne månede, så min plan er at finde et job.

God mandag aften

Anonym sa...

Hipp hurra for lysere tider og arbeidslyst:) Er så kjekt å følge bloggen din, liker stilen din veldig godt:)


Lisa Marie

Vibeke / Mammas Hus sa...

Godt med litt hvile oppi alt! :)

Godt nytt år - håper 2012 blir fantastisk! ;D

Vibeke fra Bengtgarden sa...

Godt med ny giv og ikke minst med en pause tenker jeg. Og desember måtte jo være en fin måned å ha pause. Håper dere har fått ladet batteriene og koset dere masse. Følger spent med på dine prosjekter ;-)

Her er det også en del prosjekter som står for tur i 2012, og håper på å få til å avslutte noen litt større prosjekter i løpet av året.

Lykke til videre ;-)

Vibeke

Drøm sa...

Desember er jo litt hvile måned, selv om litt ble gjort da og... jeg skal ha sånne fliser på kjøkkenet som deg. bastabom! det skal ihvertfall skje i løpet av 2012!
klem julie...