søndag 14. august 2011

Vår nye stue I Our new living room





Da var det søndag igjen! Hatt en fin helg?

Her ventet vi besøk innom både i dag og i går, så da fikk jeg ett spark bak til en stue-opprydning og til å få skiftet trekk på sofaen. Det grå trekket trenger en vask (tar en risk og vasker det istedenfor rens), samtidig som det er kjekt med en forandring.

Som dere ser er jeg fremdeles veldig glad i New England stilen, så det er nok den stilen som blir gjennomgående i hele huset...etter beste evne. Liggende panel er vanlig i N-E stilen, og heldig for oss er det allerede endel liggende panel i huset. Men i oppussingen av stuen kledde vi også inn veggene rundt terrassedøren - for å få dette elementet inn i stuen også. Ble veldig fornøyd med det.

Vår nye stue er romslig, i forhold til vår gamle, og har store vinduer ut mot hagen og sjøen. De store vinduene skal ikke skiftes i denne omgang, men mangler foringer. Det lille (vanlige) vinduet skal skiftes og det samme skal terassedøren. Det skjer i oktober vil jeg tro. Listingen...kommer når det kommer!

Ønsker alle som er innom en fin uke!

--------------------------

This is our new living room. As you can see I'm fond of the New England Style. 
There are still some things missing until we are finished, as new windows and new door. Hopefully this will be in place in a couple of months!

7 kommentarer:

mi-rachel sa...

i digg your style!

Anno 2009 Hjem og sånt sa...

Lekkert! Liker veldig godt stilen din. Lyst og ledig. Ser gjerne mer fra huset deres;).

Klem fra Marilinn

Helene sa...

Liker! Bor ved sjøen vi også og liker maritime elementer...følger deg videre:-)

Anne Grete sa...

SÅ lekkert!! Flott og gjennomgående, det liker vi :)

Klem

Elin | Draumesidene sa...

Lovely!

Følgjer deg vidare ;)

E

butiksofie sa...

really love your pics and interior, you have a great style, hughs Anja

Mrs S sa...

Sååå herlig! Kjempefint har dere fått deg,også på så kort tid! Men så er jo du bare råflink også da:-D Gleder meg til å se mer!!! P.s jeg får endelig internett i morgen,så da blir det litt mer livstegn fra meg også;-) Stor klem<3