søndag 30. januar 2011

Takkekortene - bedre sent enn aldri...



Forrige mandag ble endelig takkekortene fra bryllupet sendt ut. Det tok jammen ett lite svangerskap å få disse ferdig til utsendelse. Vi giftet oss 22.mai i fjor....
Men etter en krafttak forrige helg fikk vi dem endelig ferdige!!! 
Takkekortene er, som innbydelsene, designet selv, med trykksaker fra peon.no
Vi er veldig fornøyde med det faktum at vi kunne sette vårt eget preg på det hele...


Håper alle har hatt en fin helg. Her har vi malt og malt og malt. Endelig er trappegangen og lister rundt dørene i soveromsgangen malt.....dét også har tatt sin tid!

Go´ ny uke folkens!

fredag 28. januar 2011

God helg!

Endelig fredag!! Bare innom en liten tur for å ønske alle riktig god helg, og for å takke for alle de koselige kommentarene på forrige innlegg. Det var så mange hyggelige tilbakemeldinger,  såå kjekt!!
....Og til de som har lyst å "herme" - kjør på! Bare koselig! Løsningen er veldig praktisk, vi er veldig fornøyd.

Ellers så prøver jeg meg frem i Picasa....som noen kanskje ser, men synes ikke det er så enkelt. Jaja øvelse gjør mester.

God helg alle sammen!

torsdag 27. januar 2011

Papirer satt i system



God kveld alle sammen.  Sitter her og synes ganske synd på meg selv. Har trukket en visdomstann i dag. HUFF.  Det gikk egentlig veldig fint, men særlig behagelig er det jo ikke. Hverken underveis eller etter...

Anyways...bildene i dag er fra kjøkkenet. I høst gjorde vi noen små endringer der. Vi skiftet fronter på dørene (IKEA) og malte den ene veggen mørk grå. I tillegg flyttet vi ut ett vitrineskap og hengte opp smale kjøkkenskap (overskap) istedenfor, for å få litt mer benkeplass. Vi har ett veldig lite kjøkken.
Alt dette fordi jeg ville ha mer veggplass på kjøkkenet, slik at vi kunne få hengt opp en skikkelig oppslagstavle. Med 3 barn blir det mye lapper og lekseplaner fra skole og barnehagen og det var ett skrikende behov for mer oversikt og kontroll.

Tavlen er fra IKEA, treklypene har fått navnelapper og for å være helt sikker å at lappene henges på rett sted - har vi hengt opp bilde av alle sammen over sin plass....

Ja...etter 4 mnd med testing - så kan jeg si at det fungerer veldig bra!

Når jeg tenker meg om så har jeg vel ikke vist noen bilder fra det "nye kjøkkenet"...det får komme etterhvert.

Ha en riktig fin kveld. Snart helg igjen!!




mandag 24. januar 2011

Nye skinn og nytt objektiv


 Så var vi igang med ny uke igjen. Det er merkbart hvor fort ukene går nå som jobb, skole, barnehage og aktiviteter er i gang igjen. Helgen har vært grå og trist her på vestlandet og da lysner tilværelsen opp med litt fornyelse i heimen. Living har 40% på skinn for tiden, og siden jeg har tenkt på at et par skinn sikkert hadde vært fint i de lave Budalsstolene - så måtte jeg bare benytte meg av salget!

Synes det ble fint jeg....



I forrige uke overrasket mannen i huset meg med ett nytt objektiv! Det er ett 50 mm objektiv som passer bra til blant annet portrettfoto. Jeg gledet meg sånn til helgen for å kunne ta bilder i dagslys... Det ble ikke så lyst som jeg håpet, med regnskyer og tåke, men til tross for lysforholdene fikk jeg testet ut objektivet litt - med den lille fotomodellen min. Første gang jeg bruker noe annett enn standard utstyret - Kjempegøy!!



Ikke se på bekledningen - han er nemlig stylet litt ekstra av søstrene sine...

...Tidligere på dagen fant jeg han med sykkelhjelm og svømmebriller på. Han måtte visstnok ha ekstra beskyttelse siden han var en som falt hele tiden (i leken, i følge storesøstrene)

God ny uke til alle som er innom!!

torsdag 13. januar 2011

Barnerom - sannheten


Da var det jammen torsdag igjen, selv om ukene går fort unna, er helgen alltid like velkommen!!!
Jobb, barnehage, skole - alt går i ett. 
Neste uke begynner aktivitetene igjen også, så da baller det enda mer på seg.

Må si at jeg seiøst begynner å glede meg til litt mer vårlig vær og tørr asfalt...
Her på vestlandet snør, regner og fryser det til annenhverdag - så føret er deretter.

Bildet i dag er en liten motreaksjon til det striglete barnerommet jeg viste i forrige innlegg.... sannheten er jo at det bor barn på disse rommene - barn som slettes ikke liker å rydde!

Ha en strålende torsdag - og takk for at du stakk innom!

onsdag 12. januar 2011

Utfordring: Barnerom



Mitt bidrag i januar utfordringen hos Nib - barnerom.

Måtte ta ett lite dypdykk i arkivet for å finne ett bilde fra ett av barnerommene.... 
Bildet jeg valgte er to år gammelt og fra da jeg pusset opp eldstejenta sitt rom.

Kanskje noen som husker det?
(dersom du vil lese/se mer fra barnerom hos meg - velg Barnerom under etiketter på høyre venstremeny)


Skal du pusse opp barnerommet? 
Da må du besøke Nib -
drøm deg vekk i fantastisk mye fin barneroms inspirasjon! 

søndag 9. januar 2011

Landsted i vinterskrud






 Vi har vært på landet i helgen. Min søster er på besøk (studerer i en annen by) noen dager og da er det  alltid hyggelig å samles på ett sted alle kan være!

Snøen lavet ned når vi kom ut på fredag og det var rent idyllisk og julestemningen som er jaget vekk, kom n e s t e n tilbake.

Vi har bare kost oss og slappet av. Laget og spist god mat. Lest blader. Vært ute i snøen.  
Ingen mac, ingen internett.  En deilig helg.

Når vi dro var det øs pøs - ruskeværet er definitivt tilbake!!

Ønsker alle en fin uke!

Tusen takk for alle hyggelige kommentarer og for alle nye følgere. Det gleder veldig!

ps: Bloggen er også på Facebook
Trykk her og trykk liker dersom du ønsker oppdatering ved nye innlegg.

tirsdag 4. januar 2011

Min mor sier alltid.....

 Min forteller meg hele tiden at jeg heller må kjøpe færre
men o r d e n t l i g e ting av god kvalitet!
Det er ikke allid like lett det, men da vi fikk pengejulegaver bestemte jeg meg ganske fort at pengene skulle øremerkes skikkelig sengetøy!

 Helt siden jeg for mange år siden kom over Lexington -sengetøy til halv pris i en butikk som skulle slutte å selge det, har jeg vært helt frelst. Det er så utrolig behagelig og deilig - ekte hverdagsluksus. Men nå er det jo sånn at det er ganske stive priser på dette merket, så det blir leeeenge mellom investeringene. Det var derfor stor stas å kunne gå og plukke seg ut ett par sengetøy med god samvittighet. Det var jo tross alt en gave.

 Glad og fornøyd stod jeg der i kassen og betalte for det fine hvite, blå rutete sengetøyet. I det jeg var på vei ut av butikken tar jeg ett lite øyekast på salgs-bordet med julevarer. Og hva ser jeg der? Jule-sengetøy på 40%!!! Dette var jo for godt til å være sant. Man trenger jo slettes ikke å ha rødrutet sengetøy kun til jul!! Så dette måtte jo også bare bli med hjem. 
Så nå er penger- å- bruke- på-januar- salget budsjettet helt sprengt - ikke mer shopping på meg, men jeg er den lykkelige eier av hele 4 Lexington sengesett! Det er mer en bra nok!

Du da? Har du gjort noen "lykke" kjøp på salget??

søndag 2. januar 2011

Back to life, back to reality...



 Husker dere sangen...?

Da nærmer juleferien seg ubønnhørlig slutt. Det har vært noen etterlengtede og herlige fridager, men nå skal det faktisk bli litt deilig å begynne på jobb igjen! Ungene er nok også klare for hverdagen etter å ha hatt mange sløve og rolige dager her hjemme.

Julen pakket jeg ned her om dagen, og siden vi begynner pyntingen i starten av desember, er det sannelig en befriende følelse å få huset tømt for "tant og fjas". 

Gikk til innkjøp av gode oppbevaringskasser i romjulen og har fått pakket alt sirlig ned. Noe er kastet og noe nytt fra salget er kommet med. Kjøper alltid litt julepynt på romjulsalget - så har jeg noe å glede meg til neste gang det skal pyntes!

 Til og med juleneket virker litt lei julen....

Håper alle får en fin start på det nye tiåret - nå som hverdagen innhenter oss!

lørdag 1. januar 2011

Hello 2011!!



 Da er første dagen i det nye året snart omme! Jeg må si at det føles herlig forfriskende å vite at det ligger ett helt nytt og uberørt år foran oss. Ett år som vi kan forme akkurat slik vi vil.

Nyttårsforsetter er det mange av, jada jeg lar meg "lure" igjen...
Så dagen idag har vi blant annet benyttet til å gå på tur. Vi trasket oss opp på utkikksposten på Fanafjellet i sur og kald vind - veldig forfriskende etter å ha tilbragt julen stort sett inne (og rundt matfatet)

Håper alle hadde en fin nyttårsfeiring, vi var hos naboen. 
Nydelig mat og drikke og koselig selskap. 
Til og med minstemann på 2, holdt ut to the bitter end...

En suksess med andre ord!
La oss håpe det samme for 2011!