søndag 19. juni 2011

En liten sjørøver fyller 3 år!

 I dag fylte minsten 3 år. Den lille tøffingen begynner å bli stor og jeg må vel bare innse at han ikke kan være den lille "babyen" min lengre. (Kjenner det er litt vanskelig å gi slipp på sistemann...)

 Siden vi er igang med oppussing av nytt hus og nedpakking av nåværende hus ble det en særdeles enkel feiring i dag. Vi tar igjen med en litt større feiring når ting har roet seg litt. MEN litt stas ble det gjort på Mikkel i dag. Da han våknet ble han invitert på kafé på Maja sitt rom, hvor han fikk servert muffins og pakker. Som dere ser er det sjørøver-tema som er i støtet om dagene.


Ellers ble det servert kjøpe-sjokoladekake i løpet av dagen. Ikke noe hjemmebakst i dette huset for tiden! ;)

I morgen begynner jeg på ett male, pusse opp, pakke ned, flytte maraton for min del. Vi flytter om 2 uker (!!?! )og jeg har tatt fri fra jobb de to neste ukene for at vi skal kunne jobbe effektivt med å få soverommene og stuen noenlunde ferdig før innflytning!

Spennende, kjekke og veldig travle tider nå!

Ønsker alle som er innom en fin og sommerlig uke!

8 kommentarer:

stjerneglass sa...

Oioi, mye som skjer om dagen!
Masse lykke til med flyttingen.

Herlig bursdagssjørøver! :)

Ingvild sa...

Så kjekk bursdag! Tenker det ikke gjør noe som helst at det ble en litt enkel feiring! Vi kan jo ikke klare alt... Lykke til med alt du skal til med den nermeste tiden! Det er travle dager for oss begge!

Ha en fin ny uke - og ikke slit deg helt ut nå da:o)
Klem,I

Anonym sa...

da har jeg fulgt deg i snart 3 aar - liten babygutt var det du hadde den gangen;-) Tror ikke han kommer til aa spikre deg opp paa veggen pga at det ikke ble hjemmelagd kake denne gangen - som regel flyter minnene sammen og blir til DEN kjempe fine bursdagen de feiret HVER enenste gang...
Ha en kjempe fin uke - til tross for at det blir pakke dominert!!

Fru Fly * Heidi sa...

Gratulerer med dagen til den skjønne gullgutten! Ser ut som det ble en koselig feiring uansett flytting og styr. Vi ligger en måned bak dere i løypen, og kan forestille meg hvor mye arbeid det er. Dere gjør jo i tillegg mye med det nye huset! Det blir sikkert superfint, gleder meg til å se! Lykke til videre! Klem H

Anonym sa...

Ship o` hoi! Så jo ut som en perfekt feiring!;) tenker han er storfornøyd, og kjøpekake fungerer strålende det og!;) Gratulerer i heimen fra oss;)) Hege K.

Supersnuppa sa...

Gratulerer med dagen!
Spennende tider nå, med flytting og greier! Lykke til!
klem

Mrs S sa...

Gratulerer så mye med minstemann!!! Tiden går så fort... synes ikke det er lenge siden drer feiret han sørsta år!

Er så spent på nyhuset deres:-D Kan nesten ikke vente med å se hvilke prosjekter du holder på med;) Vi tar over vårt nyhus om to uker vi også,men skal ikke sette i gang med alle våre prosjeker sånn umiddelbart.. Må planlegge godt først!! Skal være ute av leiligheten til slutten av August da.

Stor klem <3

Mrs S sa...

Hehe, ble litt feilskriving der gitt... ;) Sånn går det når man har ei lita tulle på fanget samtidig som man blogger!:-D