onsdag 28. oktober 2009

Høst i hagen...og tur til Sverige




Nå er høsten kommet langt, det blir tidligere og tidligere mørkt om ettermiddagen og om morgenen er det is på vinduene på bilen. Disse bildene fra hagen tok jeg nå i helgen, og allerde i dag er det nesten ingen blader igjen på trærne - det går fort mot vinter nå! Brr....
.
Heldigvis har vi har vi hatt kjempefint vær her på vestlandet i det siste, det har vært godt med klare kalde dager - etter at september bare regnet bort.
.
Jeg beklager at jeg har vært så dårlig med å besøke dere i det siste, men jeg kommer sterkere tilbake!! Det er travle dager for tiden, og i ettermiddag reiser jeg til Sverige ett par dager med jobben. Vi skal til Linköping og besøke søsterselskapet vårt. Det blir mye jobb, men kanskje jeg også får en mulighet til å se hva byen har å by på.
.
Fortsatt god uke til alle som er innom!!

mandag 26. oktober 2009

Tusen hjertelig takk!

Bilder fra bordekningen fra gårsdagens familiebesøk.

Tusen, tusen takk for alle de herlige og snille kommentarene på forrige innlegg fra Maja sin 5 års-dag!
.
Jeg er helt overveldet over alle tilbakemeldingene...!
(spesielt når jeg ikke har hatt tid til å besøke dere..)
.
Ønsker alle en god uke!

søndag 25. oktober 2009

Bursdagshelg!

Så var det igjen duket for fest hjemme hos oss. I går, på selveste FN-dagen fyllte vår lille Maja 5 år! Her står hun spent og venter på å få blåse ut lysene på Hello Kitty kaken jeg hadde laget. Det var første gangen jeg laget den, men den lignet da litt på den kjente katten...

Med to tette jenter blir det mye reprise på hvordan de vil ha det på bursdagen sin - men én ny ting var å spore på bursdagsbordet. Jeg har nemlig endelig har jeg fått tak i muffins-stativ!!
Stativet er veldig dekorativt og fikk mange beundrende blikk fra de små!


Det så ut som barna koste seg, og det meste av leker i huset ble testet ut og lekt med!
Til slutt ett bilde av den søte jubilanten!
.
Vi fortsetter bursdagsfeiringen i dag - i ettermiddag kommer familie på både middag og kake, men først skal vi komme oss ut på en lang tur. Vi trenger det etter all kake-spisingen!
.
Fortsatt god helg!

fredag 16. oktober 2009

Ny kosekrok...

Som nevnt tidligere så ommøblerte min mor og jeg litt når vi var på landet i høstferien.
Denne lenestolen ble blant annet flyttet fra stuen, til dette lille vindushjørnet i forbindelse med kjøkkenet. Vi ble veldig fornøyd og synes det ble en riktig så koselig krok!
Ved stuebordet fikk disse kurvstolene plass nå som lenestolen ble flyttet. Kurvstolene stod tidligere ved spisestuebordet, men i det nye kjøkkenet var det ikke lenger plass til dem, så de har egentlig bare ventet på en ny plass. Vi ble veldig fornøyd med dette også vi....


Da var det blitt fredag igjen og helgen står for tur. Ingen spesielle planer denne helgen og det er deilig. Vi tar dagene som de kommer!

God helg ønskes alle som er innom!

tirsdag 13. oktober 2009

Dette, ble byttet ut med...

Min mor hadde faktisk vært på møbelshopping til hytten før jeg kom ut dit! Kan du tenke deg .....?! I alt utbyggingskaoset var hun og kjøpte en ny kommode til kjøkkenet. Hun var nemlig ikke særlig fornøyd med dette trancher-bordet... Jeg må jo si meg enig i at det ble hakket penere med denne flotte kommoden fra Bruka, kjøpt på AC Home (på Askøy - som forøvig er en super butikk jeg anbefaler alle interiørinteresserte Bergensere å besøke!)





Det er noe med det å kunne få rotet inn i skap og skuffer...Og oppbevaring får man jo aldri nok av.
.
I tillegg til kommoden, hadde hun kjøpt dette lekre brettet (AC Home), og det gjorde seg virkelig på det gamle spisebordet!
Med dette massive brettet, fikk bordet litt ny swong over seg - synes vi da...




Have a nice day!

søndag 11. oktober 2009

Lite, men koselig barnerom på landet...


Det har vært høstferie her på vestlandet denne uken. Ungene har stort sett hatt fri fra skole og barnehage og jeg har hatt fri fra onsdag. Veldig deilig!!
.
På torsdag dro vi ut på landet og det var noen veldig glade jenter som endelig fikk dra dit igjen. I de siste månedene har det nemlig vært jobbet med ett utbygg langs veggen mot sjøen. På grunn av det, og fordi to av soverommene har vært berørt, så har ikke vi vært der ute med ungene på lenge.
.
Nå var endelig rommene ferdig! Bildene over viser barnerommet vi har på landet. Det er bare bygget ut en liten meter, men det er helt utrolig hvor mye så lite har å si. I den delen som ble bygget ut ble det plass til en liten kosekrok. Utrolig flott ble det! I tillegg har det blitt tatt litt av soverommet ved siden av for å få plass til skap! Klesskapene er av den smale typen fra IKEA og min far har bygget skapet inn i veggen - kjempefint... og gjett om det var deilig å endelig få ett fornuftig sted å plassere ungenes klær!!



Dagene på landet har vi fyllt med avslapping, lek, rydding ute og inne (det blir ikke akkurat ryddig av påbygg og oppussing!) og til slutt var det også litt tid for shopping til hytten! Min mor og jeg er veldig fornøyd over egen innsats både på ryddingen, ommøbleringen og med de nye innkjøpene - og dere skal selvfølgelig få se hvorfor....i de neste innleggene! ;)

.

Ønsker alle som er innom en flott uke!!

lørdag 3. oktober 2009

Kreativ borddekking..

(sjekk antallet Eames- stoler!!!)


I går var jeg på (hatte-) fest med jobben!
.
Festen ble holdt på Urdihuset , ett fantastisk flott hus og sted her i Bergen!
Jeg hadde ikke vært der før, men dette stedet var helt etter mitt hjerte stilmessig og i tillegg var servicen og aktivitetene vi hadde utrolig bra!
.
Det var en veldig koselig og morsom kveld med andre ord.
.
En av aktivitetene vi gjennomførte var kreativ borddekking!
Vi ble delt i 3 lag, og hvert lag skulle ved hjelp av det vi fant naturen dekke flotte høstbord.
.
Bildene (som er tatt med mobil) viser hvordan bordet vårt ble til slutt - og ja...etter god laginnsats ble alle veldig fornøyde!
.
God helg!