torsdag 24. mars 2011

Fine dager!


Hei alle sammen! 

Seriøs bloggtørke hos meg, og ikke er jeg mye rundt på andre blogger heller. 
Forhåpentlig bedrer det seg i takt med lysere dager og snev av vår!  

Tenkte likevel det var på tide at jeg gav en liten lyd fra meg! 
Først og fremst for å takke for alle de koselige kommentarene dere legger igjen -
jeg blir så glad over å lese dem alle!!

G l a d er ett lite stikkord for tiden også! I dag kunne jeg puste lettet ut over årets skatteoppgjør - og attpåtil fikk jeg billett til Rihanna konserten her i Bergen!! ;D

I tillegg ser det ut som at noe vi har sett frem til og gledet oss til,
 er mye nærmere enn tidligere! 
Hva det er skal jeg dele med dere litt senere!

Håper alle har det fint - og at våren ikke er så langt unna der du bor! 
Neste uke blir det uansett lengre lyst, og bare det er svært etterlengtet denne gangen!!

See you!

søndag 13. mars 2011

Gøyalt besøk!



Nå var det jammen lenge siden forrige blogginnlegg fra denne kanten, men her er alt vel 
- har bare vært litt opptatt med andre ting!

Blant annet har jeg hatt besøk av en interiørfotograf og en interiørjournalist....veldig spennende!
Det hele begynte med at jeg fikk en e-post for en liten tid tilbake, av denne damen. Hun lurte på om jeg kunne vært interessert i besøk.... 

Ble veldig overrasket og litt vantro av hele henvendelsen, og svarte noe sånn som: " Tror ikke huset mitt  har interiørreportasje materiale....bla bla.. én ting er bildene på bloggen,  noe annet er virkeligheten..bla bla". 



Men Jeanette lot seg ikke skremme, og fortalte at det "værste" som kunne skje var at jeg satt igjen med fine bilder av huset......Etter en liten ukes tenking, svarte jeg at de gjerne kunne komme, og at jeg håpte huset ville svare til forventningene. Jeg satset på at det ville bli en stund til besøket, og at jeg ville ha god tid til å få huset i "stand". Men neida...svaret jeg fikk var at hun planla en tur til Bergen, allerede om 3 uker!

Da kan du tro undertegnende fikk lettere panikk. Alle helgene før de skulle komme hadde vi planer,  vi skulle også ha én ukes besøk av min bror og familien ( som skal flytte til USA)  

- hvordan skulle jeg få tid til alt? 

Nå måtte det planlegges, shoppes litt, vaskes, males og ordnes!



Heldigvis skulle de komme i vinterferien og jeg hadde fri fra jobb, så på 3 dager klarte jeg å få huset på stell. Vi snakker seriøs vårrengjøring - (og litt maling av møbler)! Det ble vasking av vegger (blyanttegninger på vegg går faktisk vekk med JIF skuremiddel!), lister, taklamper, vinduer etc etc i tillegg til vanlig vasking. Hadde kanskje ikke trengt å "ta helt av", men du vet når du først begynner å vaske grundig, så s e r man støv og skit overalt! 

Så litt før kl 11, på torsdag for halvannen uke siden, stod to superherlige jenter på døren! Praten gikk lett og jeg fikk en følelse av å ha kjent disse jentene lenge. Det var også første gang jeg har møtt en annen interiørblogger RL, og det merktes at man har samme interesse og lidenskap!!



Etter ca 2 timers bildetakning, samt en koselig prat med Silje (jounalisten) var det hele over, og de pakket sammen sakene sine og dro videre til neste location. I dét de gikk ut av huset kom jentene hjem, og de var veldig glad for å kunne hive seg over muffinsene, som til nå kun hadde vært til pynt, og at rommene endelig kunne rotes til igjen!!

Galskap?? Oh yes - men herlighet så morro!!

Så nå får vi se da..om det er ett interiørblad som fatter interesse... hvis ikke så er hvertfall vårrengjøringen unnagjort - og jeg har fått meg en herlig opplevelse!!