søndag 6. februar 2011

Kjøkkenet vårt

Kjøkkenet har ikke vært vist på bloggen i noen særlig grad. Grunnen til det er vel at det er sjelden det er så striglet som dette, men aller mest fordi kjøkkenet er det rommet i huset som jeg aldri har blitt helt komfortabel med. Tror det har med at det har litt upraktisk planløsning og at det ikke er noen mulighet for å gjøre det større. Samt at jeg gjerne skulle hatt sammenhengene gulv i hele denne etasjen.
 Det bærer også preg av å ha blitt "ordnet på" litt nå og da gjennom de 6.5 årene vi har bodd her. Når vi flyttet inn, malte vi frontene som den gang var, og flisla den ene veggen med mosaikk glassfliser. I dag hadde vi kanskje valgt noe annet.
Opprinnelig var også kjøkkenet ett eget rom med dør, men vi laget åpen løsning for å få plass til spisebord (derav to forskjellige gulv). Men i løpet av høsten i fjor, gjorde vi noen endringer som vi ble veldig fornøyde med! Vi malte den ene veggen mørk-grå, og skiftet fronter ( STÅT)
  Vitrineskapet dere ser i bakgrunnen i bildet over, flyttet ut av kjøkkenet og ble byttet ut med overskap (fordi de er smalere) som vi laget en høy benk av. På denne måten fikk vi både litt mer benkeplass, samt at vi fikk mer veggplass...sånn at jeg fikk opp lekseplan - tavlen!
 Så nå synes jeg kjøkkenet ser mer fresht ut og det er mer praktisk! I tillegg fikk vi mye flott kjøkkenutstyr til bryllupet (bl.annet Dualitt brødrister, Kitchen Aid kjøkkenmaskin og blender)...
og det det ble en standardheving bare det,  å få lekkert utstyr på benken!

 

 

Ha en fin ny uke!