torsdag 27. august 2009

SAFT



Her om dagen fikk vi deilig hjemmelaget ripssaft av noen kjekke naboer. Saften var veldig god! Flasken var jo også veldig fin...men det er vel på sin plass å levere den tilbake når den er tømt... :)
.
Foten min begynner å bli bedre, så i dag har jeg endelig (haha) fått gjort litt husarbeid. Det er rart med det, men det hoper seg fort opp når mor ligger strak. Mannen er for eksempel flink til å vaske klær og tørke klær, men når det kommer til bretting og å legge på plass i skapet - er han ikke fullt så flink. Så etter å ha brettet sammen en uendelig mengde klær har jeg sagt at han likegodt kan la være å vaske, om han ikke har tenkt å fullføre hele prosessen... Så får vi se om han tar poenget!

tirsdag 25. august 2009

Plutselig tilbake!


Plutselig tok hverdagen meg for fullt og bloggen ble ett fjernt minne....Neida, men de siste ukene har vært fyllt av diverse som tok oppmerksomheten min bort fra blogging. Oppstart jobb, skole og barnehage. Travle tider på jobben, operasjon i foten (liten), bursdager og fødsel (har blitt tante!!). I tillegg har jeg ett lite prosjekt på gang - men det må enn så lenge forbli hemmelig!
.
Dagens bilde er av den gamle boblen vår... Den solgte vi i 2007, men nå er mannen på (desperat) jakt etter en ny (men det skal være riktig årsmodell, lykter bla, bla...), så vi får se da...om det blir en vetaranbil som ekstrabil på oss!
.
Så til dere herlige som har etterlyst meg... Jeg har det veldig bra!
.
God uke!!

mandag 10. august 2009

Bursdagsfeiring 320 m.o.h

Ja...Det går bratt oppover til Fløien!
Rett her inne spiste vi

Baksiden av Fløien Folkerestaurant

Flott pølsebod - hadde det ikke vært for de usjarmerende søppelspannene foran...

Bordet stod dekket og klart
Barnas forrett falt i smak

Elsker arkitekturen her oppe!

Pølseboden fra en annen vinkel - og uten stygge søppelspann, som ødelegger inntrykket :)

Utsikten fra Fløien! Vakre, vakre Bergen by!


Ettermiddagen i går tilbragte vi på Fløien. Vi feiret min svigerinne, svigermor og svogers bursdag under ett, med en bedre middag på Fløien Folkerestaurant.
.
Været viste seg fra sin beste side i går, så timene der oppe var helt fantastisk! Vi dro opp i god tid før vi skulle spise, slik at vi kunne nyte utsikten, spasere litt og la ungene leke litt på de flotte områdene de har laget til for barn der oppe.
.
Maten var forhåndsbestilt, så mens vi slappet av i fine omgivelser, kom den ene lekre retten etter den andre på bordet. Vi fikk servert både forrett, hovedrett og dessert - så vi gikk ikke derfra sulten kan jeg si! Maten var utrolig god, så restauranten er virkelig å anbefale!!
.
God mandag alle sammen!!

søndag 9. august 2009

Fremdeles hjemme hos en kreativ dame!

I dette hjemmet leses det selvsagt endel interiørblader...
Vivian har malt firkanter med tavlemaling på endel dører - fritt frem for dekorering! Kjempetøft og lurt! Barna har for eksempel sine navn på barneromdørene.

Jeg falt helt for denne kroken...så det ble noen bilder.
I gangen - like fint her!

Hvorfor ikke putte småsko i en røff og rustikk kasse som det har vært fyrverkeri i!?
En liten titt inn i stuen. Vivian er helt rå på å skaffe seg gamle møbler og pusse dem opp. Hun finner endel på loppemarked i tillegg til at hun er en flittig bruker av finn.no.

Jeg tok så mange bilder da jeg var hjemme hos Vivian i går, at jeg rett og slett måtte dele alt opp i to innlegg. Dere ser kanskje hvorfor jeg gikk litt berserk med kameraet? Her er det mye kreativitet ute og går, som resulterer i ett veldig koselig og sjarmerende hjem.
.
I morgen er hverdagen tilbake for fullt i Mitt og Mine hjemmet. Jeg begynner på jobb igjen etter en laaang sommerferie og ungene skal tilbake til barnehage og SFO og etterhvert skole. Men mor i huset gjort alt klart for morgendagen, så det skal bli minst mulig styr i morgen tidlig.... Kan jo lett bli det når gjengen skal opp og ut tidligere enn vi vært vant med i sommer. :)
.
Med disse flotte bildene fra Vivian sitt hjem -
ønsker jeg alle de som er innom bloggen en super start på uken!

lørdag 8. august 2009

Hjemme hos en veldig kreativ dame...

Søteste leke-kjøkkenet med hjemmelaget komfyr og ett lite "vindu" med gardin! Du har kanskje sett en slik komfyr før...joda vi inspirerer hverandre hele tiden!

Dukke-kopper kjøpt på loppe marked! Tenk at man kan finne slike små skatter!

Sjarmerende grytelapper hører selvsagt med.

Søte detaljer på rommet!

Nydelig gammel skap - kjøpt brukt og malt hvitt. Dette brukes som lekeskap, og som en kreativ detalj....

...innsiden av dørene er malt med tavlemaling - så her er det bare til å tegne i vei! Synes dette var så lurt!

Her er Oda - den nydelige jenten, som er stolt eier av dette kjempe fine jenterommet! Hun er så søt så hun måtte bare få plass i dette innlegget!

Gutterommet går for det meste i blått og lin. Alle puter er sydd av denne kreative damen jeg idag har vært på besøk hos!

En utrolig tøff gammel koffert...hva inneholder den?

Selvlaget bilde. Hvit stjerne sydd på linstoff og rammet inn. Kjempe tøft og skaper en flott helhet med de like putene!

Du kan tro sønnen er stolt av denne puten!

Ja...hva skjuler seg i denne kofferten?

Playmobil, så klart! Kulere oppbevaring skal du lete lenge etter!
..
.
Hvem er denne kreative damen? Jo, hun heter Vivian, er en god venninne av meg, og i dag har jentene og jeg vært hos henne på lunsj. Som dere ser så deler Vivian og jeg samme interesse for interiør, så praten pensler seg fort inn på dette temaet når vi treffes. I dag hadde jeg med meg kameraet og heldigvis fikk jeg lov til å lage en liten "Hjemme hos..." reportasje, for dette hjemmet må jo "frem i lyset". Det synes hvertfall jeg!
.
Vivian er en utrolig kreativ person som syr både det ene og det andre, og pusser opp gamle møbler i ett tempo jeg ikke har sett maken på! (Hvorfor denne damen ikke blogger, nei det skjønner jeg ikke..)
.
Jeg tok maaaange bilder her i dette huset, og i morgen kommer flere.... Gled dere!
.
GOD HELG!

onsdag 5. august 2009

Bare innom for å si at...

...denne lille kjekkasen hadde sine første timer i barnehagen idag! Vi var bare en kort tur innom, men i morgen skal han få prøve seg noen timer alene. Det blir spennende, men han så ut til å stortrives der i dag, så tror jeg ikke det blir noe problem!
.
Nå skal jeg sette med ned å skrive navn i klærne hans...
.
Jeg beklager at jeg er en så dårlig medblogger for tiden - jeg er svært dårlig på å legge igjen kommentarer hos dere, med det er litt travelt for tiden. Kommer sterkere tilbake!

tirsdag 4. august 2009

Pizza og show!



Enda en soldag her på vestlandet - vi blir jo nesten helt bortskjemt - ha ha...å nei du, etter uker med skikkelig ustabilt bygevær er det bare til å nyte dagene med fint vær til det fulle. I dag har vi hatt besøk både til lunsj og til middag. Kjempe koselig!!
Min søster bor og studerer/jobber i Bodø og i morgen drar hun nordover igjen, etter en lang sommerferie her i Bergen. Det var derfor på sin plass med en liten avskjedsmiddag! Siden vi alle er veldig glade i mannen i huset's pizza - så var det det som ble servert!

Etter middagen var det klart for Show på plenen. Minstejenta kom plutselig ut i ballerina klær og sa at det skulle være show....så da var det bare til å følge med, mens hun svinget seg rundt på scenen sin (teppet).


Dette har rett og slett vært en deilig dag!

mandag 3. august 2009

Takk for turen...



Solen har vært fremme i hele dag - og det er bare så deilig. Etter uker med regnbyger var det utrolig godt å få en hel varm dag med sol. Sol = Energi, så i kveld var min lillesøster og jeg på en tur rundt Smøråsen.
Kameraet var med - for her oppe er det skikkelig fint!



Halvveis......og omtrent her tok vi oss tid til en liten fotoshoot... Man har det ikke mer gøy enn man lager det selv eller?

Her har du meg og "Jonnemann"

Min søster ved BjørnenMeg ved Bjørnen. På Smøråsen er det ildsjeler " Smøråsens venner" som har satt opp mange morsomme og koselige skilt og mange figurer. Så det er en kjekk tur for barn også. Håper alle har en fin start på uken. Jeg har en uke til med ferie, og i morgen er det meldt like fint vær. JIPPI!